^Back To Top
Sk艂adniki:
Pomidory parzymy i obieramy je ze sk贸rki a nast臋pnie kroimy w kostk臋. Cebul臋 obieramy i kroimy w ostk臋 i dodajemy j膮 do pomidor贸w wszystko solimy i gotujemy przez godzin臋 bez wody. Nast臋pnie dodajemy ananasa sos z niego nale偶y zachowa膰 na p贸藕niej. Dodajemy p臋dy bambusa bez wody, ods膮czamy kukurydz臋 z zalewy. Dodajemy papryk臋 marchewk臋 i gotujemy wszystko razem przez godzin臋. Przed ko艅cem gotowania mieszamy m膮k臋 z sokiem pozosta艂ym po ananasie i dolewamy do sosu. Wlewamy do wyparzonych wcze艣niej s艂oik贸w i zakr臋camy wyparzonymi nakr臋tkami. Odstawiamy s艂oiki do g贸ry dnem i czekamy do ostygni臋cia.
Smacznego
聽