^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 414

Wczoraj 467

W zesz艂ym tygodniu 414

W zesz艂ym miesi膮cu 7476

Wszystkie odwiedziny 834828

Currently are 22 guests and no members online

Sk艂adniki:

  1. oko艂o 60 dag mi臋snych 偶eberek
  2. s贸l
  3. pieprz
  4. papryka s艂odka
  5. olej do sma偶enia
  6. 300-350 ml bulionu warzywnego

呕eberka myjemy i kroimy na mniejsze kawa艂ki. Opr贸szamy je sola i pieprzem i przesma偶amy na rozgrzanym oleju z ka偶dej strony tak aby si臋 zarumieni艂y. Wk艂adamy 偶eberka do 偶aroodpornego naczynia i wlewamy do niego bulion. Opr贸szamy mielon膮 papryk膮 s艂odk膮 i wstawiamy do rozgrzanego do 200 stopni Celsjusza piekarnika na 80-90 minut.

Smacznego

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy