^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 420

Wczoraj 467

W zesz艂ym tygodniu 420

W zesz艂ym miesi膮cu 7482

Wszystkie odwiedziny 834834

Currently are 39 guests and no members online

Sk艂adniki:

  1. 2 piersi z kurczaka
  2. 200 g. boczku
  3. Przyprawa do grilla
  4. 2 du偶e cebule
  5. opakowanie pieczarek
  6. kijki do szasz艂yk贸w

Piersi z kurczaka kroimy w kostk臋 o wymiarach oko艂o 2 centymetr贸w d艂ugo艣ci i szeroko艣ci i centymetrze grubo艣ci i przyprawiamy przypraw膮 do grilla. W taka sam膮 kostk臋 kroimy boczek. Cebul臋 obieramy kroimy na bu艂 i rozdzielamy warstwy cebuli. Pieczarki myjemy i kroimy mniejsze pieczarki na po艂贸wki a wi臋ksze na 3 cz臋艣ci. Nadziewamy na przemian kurczaka, cebul臋 boczek i pieczarki. Nadziewamy tak w k贸艂ko a偶 patyczek b臋dzie zape艂niony. Wrzucamy na rozpalonego grila i pieczemy a偶 mi臋so si臋 dok艂adnie upiecze co jaki艣 czas przekr臋caj膮c.

Smacznego

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy