^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 23

Wczoraj 427

W zesz艂ym tygodniu 450

W zesz艂ym miesi膮cu 7512

Wszystkie odwiedziny 834864

Currently are 24 guests and no members online

Sk艂adniki:

  1. 1 bagietka
  2. 3 g艂贸wki czosnku
  3. 2 艂y偶ki oliwy z oliwek
  4. 115 g mas艂a
  5. 1 艂y偶ka posiekanej 艣wie偶ej pietruszki
  6. 2 艂y偶ki startego parmezanu

Piekarnik rozgrzewamy do 175 stopni Celsjusza. Odcinamy czubki g艂贸wek czosnku tak by wystawa艂y ko艅c贸wki z膮bk贸w. g艂贸wki k艂adziemy na blasze skrapiamy oliw膮 i pieczemy do momentu a偶 czosnek b臋dzie mi臋kki oko艂o 30 minut. Bu艂k臋 przekrawamy wzd艂u偶 i uk艂adamy obie po艂贸wki na blasze przeci臋t膮 stron膮 w g贸r臋. Z膮bki czosnku wyciskamy do miseczki, dorzucamy do niej mas艂o,pietruszk臋 oraz parmezan. Dok艂adnie wszystko mieszamy. Zawarto艣膰 miski rozsmarowujemy na bagietce. Piekarnik w艂膮czamy na pieczenie od g贸ry i pieczemy nasze bu艂eczki do zrumienienia si臋. Potrwa to oko艂o 5 minut.


Smacznego

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy