^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 427

Wczoraj 467

W zesz艂ym tygodniu 427

W zesz艂ym miesi膮cu 7489

Wszystkie odwiedziny 834841

Currently are 51 guests and no members online

Sk艂adniki:

  1. czubajka kania
  2. jajka
  3. bu艂ka tarta
  4. s贸l
  5. pieprz
  6. olej do sma偶enia

Kanie myjemy ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem blaszek pod kapeluszem. Wi臋ksze kanie dzielimy na dwie trzy cz臋艣ci. Jajko rozbe艂tujemy i przyprawiamy sola i pieprzem. Na talerz wysypujemy bu艂k臋 tart膮. Kanie obtaczamy w jajku a nast臋pnie w bu艂ce. Tak przygotowane kanie sma偶ymy na patelni na rozgrzanym wcze艣niej oleju a偶 osi膮gn膮 z艂oty kolor. Kanie nale偶y sma偶y膰 na ma艂ym ogniu.

Smacznego.

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy