^Back To Top
Sk艂adniki:Wedle wskaz贸wek na opakowaniu gotujemy makaron. Na patelni rozgrzewamy oliw臋 i wrzucamy na ni膮 posiekane drobno 2 z膮bki czosnku. Sma偶ymy je przez moment i dodajemy szpinak. Szpinak sma偶ymy do chwili uzyskania przez niego ciemnozielonego koloru. Przyprawiamy do smaku sol膮 i pieprzem. Makaron po ugotowaniu nale偶y przep艂uka膰 zimn膮 wod膮 i doda膰 do szpinaku. Na drugiej patelni rozgrzewamy oliw臋 wrzucamy na ni膮 posiekane pozosta艂e 2 z膮bki czosnku oraz chilli i krewetki. Sma偶ymy wszystko 4 minuty dodajemy pod koniec sma偶enia sos rybny. Na talerz wk艂adamy wk艂adamy makaron ze szpinakiem i krewetki.
Smacznego