^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 415

Wczoraj 467

W zesz艂ym tygodniu 415

W zesz艂ym miesi膮cu 7477

Wszystkie odwiedziny 834829

Currently are 30 guests and no members online

Sk艂adniki:

  1. 400 g fileta z 艂ososia
  2. 3 filety anchois
  3. 200 g og贸rka
  4. 5 艂y偶ek siekanego koperku
  5. sok z 1,5 cytryny
  6. 2 艂y偶ki miodu
  7. 2 艂y偶ki siekanej natki pietruszki
  8. 2 艂y偶ki siekanej bazylii
  9. 4 艂y偶ki majonezu
  10. s贸l
  11. pieprz
  12. tabasco

Usuwamy z filet贸w z 艂ososia sk贸r臋 oraz ewentualne o艣ci. Siekamy je razem z filetami anchois. Wszystko mieszamy razem z czterema 艂y偶eczkami koperku, natk膮, bazyli膮 i sokiem z jednej cytryny. Pieprzymy do smaku i mieszamy ponownie. Dodajemy majonez i mieszamy. W osobnym naczyniu mieszamy sok z po艂贸wki cytryny z miodem i odrobin膮 soli. Og贸rka dok艂adnie myjemy, kroimy w plasterki i mieszamy je z 艂y偶eczk膮 koperku. Dodajemy sok z miodem do tary i dok艂adnie mieszamy. Na talerzu uk艂adamy og贸rki a na nim nasz膮 tart臋 najlepiej za pomoc膮 okr膮g艂ej formy. Dekorujemy zio艂ami lub innymi dodatkami wed艂ug w艂asnego uznania.

Smacznego

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy