^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 399

Wczoraj 467

W zesz艂ym tygodniu 399

W zesz艂ym miesi膮cu 7461

Wszystkie odwiedziny 834813

Currently are 29 guests and no members online

Sk艂adniki
  1. 0,5 kg fasolki szparagowej
  2. 0,5 szklanki bu艂ki tartej
  3. 100 g mas艂a
  4. pieprz
  5. s贸l

Obcinamy ko艅ce聽fasolki szparagowej聽 po dw贸ch stronach. Fasolk臋 gotujemy w lekko osolonej wodzie a偶 stanie si臋 mi臋kka wtedy j膮 odcedzamy. Na patelni roztapiamy mas艂o i przek艂adamy na ni膮 przygotowan膮 fasolk臋. Ca艂o艣膰 posypujemy delikatnie pieprzem i zasypujemy bu艂k膮 tart膮. Mieszamy i sma偶my pod przykryciem 3 minuty.

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy