^Back To Top





logo

Zaloguj si臋

Przegl膮d artyku艂贸w

Dzisiaj 399

Wczoraj 467

W zesz艂ym tygodniu 399

W zesz艂ym miesi膮cu 7461

Wszystkie odwiedziny 834813

Currently are 24 guests and no members online

Sk艂adniki:


1. D艂ugi plaster bu艂ki

2. 20 dag solonego 艣ledzia

3. 2 艂y偶ki g臋stego majonezu

4. ugotowane na twardo jajo

5. 10 dag pomidor贸w lub og贸rk贸w

6. Szczypiorek

Bu艂k臋 nale偶y pokroi膰 w d艂ugie plastry. Najpierw odkrawamy ko艅ce bu艂ki a nast臋pnie kroimy j膮 pod艂u偶nie na trzy cz臋艣ci. Jajko obieramy a nast臋pnie kroimy w cz膮stki. Sprawionego 艣ledzia odfiletowa膰, obra膰 z o艣ci. Po艂贸wki 艣ledzia uk艂adamy wzd艂u偶 brzegu plastra bu艂ki. Z drugiej strony bu艂ki wyciskamy ozdobnie majonez. Na 艣rodku uk艂adamy cz膮stki jajka. Ca艂o艣膰 przykrywamy plastrami pomidora b膮d藕 og贸rka i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem.

Smacznego.

Odwied藕 tak偶e stron臋 www.towertech.pl

  Smacznezarcie.pl najlepsze przepisy